0 produkter i kurven
  • Ingen produkter i kurven

Cookie og privatliv

Brug af cookies på Hyggebarn.dk

Ved at benytte hyggebarns hjemmeside accepterer du, at vi bruger cookies.

Oversigt

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Cookie oversigt
6. Brug af personoplysninger

1. Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

HYGGEBARN.DK
PRÆSTEFÆLLEDVEJ 70
2770 KASTRUP
Telefon: 40 55 54 52
Email: info@hyggebarn.dk

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

Guide til sletning af cookies i diverse browsere og platforme:

4. Formål med cookies på vores website

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have hjemmesiden på. Du har også muligheden for at dele på sociale medier.

5. Cookieoversigt

Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

Nødvendige cookies

Navn Udbyder Udløbsdag Information
viewed_cookie_policy hyggebarn.dk 13 måneder Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.
woocommerce_items_in_cart hyggebarn.dk Session Husker dine produkter i kurven
woocommerce_cart_hash hyggebarn.dk Session Husker dine produkter i kurven
wp_woocommerce_session_(+unikt nummer) hyggebarn.dk 3 dage Kæder dig sammen med produkter, som du putter i kurven
AWSELB ePay (ssl.ditonlinebetalingssystem.dk) Session 3. parts betalingsystem
ASP.NET_SessionId ePay (ssl.ditonlinebetalingssystem.dk) Session 3. parts betalingsystem

Drifts- og optimeringscookies

Navn Udbyder Udløbsdag Information
wfvt_322916544 hyggebarn.dk Session Den måler den brugte tid på sitet for den enkelte bruger, så vi bedre kan gruppere sider automatisk.
wordfence_verifiedHuman hyggebarn.dk Session Bruges af sitets sikkerhedssystem
yith_wcwl_products hyggebarn.dk 1 måned Gemmer præferencer i ønskelisten
wordpress_logged_in_(+unikt nummer) hyggebarn.dk Session Husker dine logindetaljer
_ga hyggebarn.dk 2 år Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
_gat hyggebarn.dk Session Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren

Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger

Alle personlige oplysninger behandles fortroligt, og bruges kun rent administrativt af Hyggebarn.dk. Dette er for at vi kan sende din leverance, samt komme i kontakt med dig, hvis der skulle være problemer med eksempelvis leveringen af det bestilte. Oplysninger hverken sælges eller videregives til tredjemand.

Har du købt en vare hos Hyggebarn.dk har vi, jf. bogføringslovens §10, pligt til at opbevare disse informationer i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører. Har du aldrig handlet via Hyggebarn.dk, men er oprettet som kunde i systemet, kan du til enhver tid anmode om, at vi sletter dine data. Dette gøres ved at sende en e-mail til info@hyggebarn.dk.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos hyggebarn, skal du rette henvendelse på info@hyggebarn.dk eller telefon 40 55 54 52. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.